Devils Den Cave

Devil’s Den bildas av ett karstfönster, där taket över en underjordisk flod har kollapsat och utsatt vatten för den öppna ytan, nära Williston, Florida. Det är privatägt och drivs som en SCUBA dykutbildning och fritidsanläggning.

Orlando

Här finns Disney-world och en uppsjö av nöjesparker såsom Harry Potters värld och
vattenparker i oändlighet. Ett alternativ är att boka en natt här så man hinner uppleva 1-2
nöjesparker på sin resa.

Everglade City

Ligger mitt i träsket mellan Englewood och Miami och här finns indianreservat med alligator-shower. I träsken finns många företag som åker ut med “swamp-boat” i träsken för att du ska kunna se alligatorer och andra vilda djur. I Everglade City finns restaurang med friterad alligator att äta till lunch!

Bush Garden

Ligger i Tampa och är en stor nöjespark med mycket berg- och dalbanor. Här finns också ett zoo.

Miami

Ligger ca 2,5 timmars bilkörning genom Everglade och här finns mycket att uppleva om man vill göra 1-2 dagars utflykt med övernattning.

keywestexpress

Key West Express Fares

Genom att boka Key West Express Fares under din vistelse i Florida kan du enkelt ta båten mellan Key West och ut till Marco Island eller Fort Myers Beach. Besök keywestepxress.net

Kryssning till Karibien

Vill du göra en kryssning du aldrig kommer att glömma? Ta dig då ut på en 4 eller 5 dagars semesterkryssning till Karibien. Kryssningen startar från Tampa och du hittar mer information genom att besöka kryssningar.se

kryssning till karibien