Poolvillan - Jungle Lodge

Vårt hus ligger i ett lugnt område i lummigt läge som lämpar sig för morgon- och kvällspromenader. Huset består av 3 sovrum med 2 bäddar i varje sovrum (1 kingsize + 2 queensize).

Huset är anpassat för ett boende för 6 personer. Ett rymligt vardagsrum gör att man har plats för extrabädd (dubbel) vid behov. Vår uteplats med grill och jacuzzi vid den uppvärmda poolen passar utmärkt för familje- och kompishäng. Huset är bekvämt utrustat med ett kod-lås för att slippa besvärlig nyckelhantering.

kvm
Badrum
Sängplatser
Sovrum
31956944_251272948947009_7887143428293656576_n

Ritning över Jungle Lodge

Poolen/Uteplatsen
Poolen är en av husets höjdpunkter att bada och simma i. Om man inte är en badälskare kan man bara njuta av det turkosa vattnets rogivande gurglande och sätta ner fötterna för att svalka av sig. En jacuzzi tillhör huset och är skön att använda under vintermånaderna då det är varmt och skönt på dagarna men något kallare på kvällar/nätter. Efter långa golf- eller shoppingrundor kan det vara skönt att krypa ner i värmebubblor med en kall dryck i handen! Du kan se solnedgången från första parkett då vi har kvällssol. Ute under tak sitter du skönt och äter dina måltider utan gassande sol och i regnskydd då det kommer ett tropiskt regn. Vårt pool-område är säkert inhägnat med screen, ett nät som håller insekter och andra rörliga djur borta.

Vardagsrum
I vårt stora vardagsrum har vi 70 tums- tv om man vill koppla av med en film på kvällen då wifi ingår i hyran. Apple-tv är installerat. Alla möbler och inredning är från 2018.

Garage
I det rymliga garaget finns pingisbord och dart-tavla för de tävlingsinriktade. Vi har också modern tvättmaskin/torktumlare samt torkställningar i garaget för tvätt och blöta handdukar. Genom den stora garage-porten kan du ta in dina strandsaker, golfbagar mm och ha dem i säkert förvar.

Sovrum
Varje sovrum är unikt och master-bedroom har ett eget badrum samt stora fönster med utgång till poolen. I hyran ingår städning, bäddning samt handdukar till huset och poolen.

Köket
Utrustad med ny kyl/frys med ismaskin samt komplett med moderna hushållsapparater för din matlagning under hela din hyresperiod hos oss. Matbord med 6 platser samt utdragsskiva.

Husets Exteriör

Husets Interiör